ДВЕ ГОДИНЕ РАДА НАШЕ РАДИОНИЦЕ

22 члана, 22 пријатеља, 
преко 400 постова, 30.000 прегледа

Ускоро се навршава две године нашег заједничког рада на промовисању стваралаштва младих песника, којима су се придружили и старији афирмисани аутори. Учешће је узело 22 аутора у својству чланова и исти број афирмисаних уметника. Објавили смо близу 400 постова у којима су заступљени највише радови чланова клуба, али и конкурси, најаве, извештаји са представљања поезије чланова и пријатеља клуба, промоција књига, најаве и предлози за читање других садржаја са проверених блогова књижевника. Поред ових садржаја објављено је и доста позива за учествовање на конкурсима. Сваки члан наше радионице добио је за ове две године малу базу података, као једно својеврсно уметничко представљање. У окриљу активности реализована је иницијатива неколико чланова клуба и покренут је часопис "Сизиф" који је до сада стигао до осме свеске.

Чињеница да у овом тренутку идемо ка цифри од 30.000 прегледа, и да најчитанија песма на блогу има преко 900 прегледа, а да смо у јуну прошле године имали преко 2000 прегледа, говори о успеху нашег двогодишњег рада.

Велику подршку овим активностима дала је Књижевна редакција Културног центра "Рибница" у оквиру које се Радионица песника реализује.
Погледајте видео којим смо покушали да пренесемо део атмосфере са догађаја, али и део атмосфере наше презентације на Интернету. У њему нису приказани само чланови или пријатељи клуба, већ и неки садржаји који су се, такође, нашли на нашем блогу, као што су кадрови са промоција чаосописа "Сизиф" и промоција аутора које подржава Културни центар "Рибница", а без којих слика не би била потпуна.



Коментари