Konkurs za učešće na UrLiK-u 8 – Umetnost ispred forme


urlik 8Pisci. Glumci. Muzičari. Performeri. Slikari. Fotografi. Režiseri. Umetnici. Mladi, ovo je poziv za vas!
Ako pišete poeziju, prozu, komponujete, svirate, snimate kratke filmove, izvodite performanse ili se bavite nekim drugim vidom umetnosti, a želite svojih petminuta da bi to predstavili drugima, prijave isključivo slati na urlik.subotica@gmail.com sa naznakom u naslovu (subject) PRIJAVA ZA U8 _ ime i prezime. Prijave se prihvataju do 31.05.2015.g. Posle ponoći nećemo prihvatati prijave. Ukoliko se prijavi veći broj umetnika od onoga koji možemo da ugostimo, jedan deo će biti pozvan na „Urlik 9″.
 
Za prijavu poslati tri pesme, kratku priču, muziku koju stvarate ili koju biste interpretirali u svom maniru, film, opis ideje za performans i slično. Uz prijavu poslati i kratku biografiju i motivaciju za učešće. 

„UrLiK“ je događaj prvenstveno namenjen mladima ali ćemo rado ugostiti i one malo starije koji se osećaju mlado.
„UrLiK 8″ se održava od 12 – 19. juna 2015. godine, u prostoru Klein house / social bar & art gallery, Štorsmajerova 9, 24000 Subotica. Otvaranje manifestacije je u 20.00h. Ulaz se neće naplaćivati.
Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK ne snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaj tokom boravka u Subotici. Sve potrebne rekvizite umetnici moraju sami poneti ukoliko ih Grupa Urlik nema u svom posedu.
Program se odvjia uz podršku Kancelarije za mlade Grada Subotica.

Коментари