Најава: Вече са Владимиром Вукомановићем


У четвртак, 7. маја, у галерији Културног центра Рибница биће одржано књижевно вече, на коме ће бити представљена књига, младог краљевачког песника,Владимира Вукомановића "КАНА", која је изашла 2013. године у издању београдског "Трећег трга". У програму учествују аутор, Владимир Вукомановић и Александар Марић, уредник радионице Клуб младих песника. Програм почиње у 19.30 часова.

О КЊИЗИ

Књига која, у преплету прећутаног и изговореног, аудитивног и визуелног, испитује могућности и границе комуникације. Збирка која у новом контексту нуди друкчији спој хришћанског и авангардног. Нови глас на младој песничкој сцени.

О аутору:

Владимир Вукомановић рођен је 1986. године у Краљеву. Објавио је песничке књиге Упорност сећања (2005) и Кана (2013) и приредио избор из младе српске прозе Пуцања(2012)Заступљен је у антологији поезије младихРестарт и члан је радионице Клуб младих песника који функционицећ у оквиру Културног центра Рибница. Магистар је књижевности, а тренутно је на докторским студијама. Живи у Отроцима и Београду.


Коментари